Salut,
Imi cer scuze dar nu am mai avut rabdare sa imi exprire ban-ul dat de tine si mi-am facut un alt utilizator.
Apreciez faptul ca incerci sa ridici servarul acolo unde a fost!!!!
Referitor la disputa cu cei 2 jucatori, din toata povestea asta eu sunt singurul care a fost sanctioant, doar de curiozitatea pe Kel`s l-a intrebat cineva de ce m-a bant, oare e plin de frustari ca nu a reusit sa ma omoare de cum a intrat pe srv? oare pentru ca l-am facut rupt pe trn ( e chiar asa de dur termenul de "RUPT" dar sa expunem situatia altfel, bmb in x2 el campeaza langa bmb dar nici prin cap nu-i trece sa faca def pai daca juca cu vechii jucatori pe srv crezi ca-l banau?!??!
Dimy isi da cu parerea despre jucatorii suspecti de pe srv, dar pe el il bat portile de pe dust2!!!
Daca se face referire la termenul respect, pot sa te intreb unde e ????? macar pentru orele / zilele si noptile pierdute pe acest srv meritam putin din acest respect ( verifica te rog si vezi de cand joc pe acest srv fara sa fi mai jucat si in parel pe alte srv)
Referitor la "dreptatea nu ti-o faci singur " Verifica postul meu " Referitor la mare admin NGZ " si vezi ce masuri s-au luat.
Mai nasol e ca ai inceput sa "Dai " in jucatorii vechi, mi-se pare putin deplasat, dar sincer Fur1a unde erai cand se juca pe kappa maxim 5 vs 5 ca nu te-am vazut DELOC!!!!
Apropo de state vechi pe srv am avut acces inaintea lui w0lf pe acest srv!!!!
Ar mai fi multe de spus astept sa vad daca primesc ban si pe userul asta

)
O zi buna!
Scuze acum am vazut paragraful asta
- Nici un membru nu are voie sa execute comenzi pe alt membru (kick,ban,llama,gag,slay etc.). Sanctiunea este de la reducerea accesului pana la stergerea contului;